Meer projecten

 

Een mooi project van onze partner in Noorwegen. De balustrade is afgewerkt met melkglas, wat een bijzonder effect geeft en de privacy op de balkons waarborgt.

Profiel: SB-A1S

 

Bij het nieuwe pand van Bolt.nl in Leeuwarden zijn zowel buiten als binnen UNIQ profielen toegepast.

Profielen: SB-A1 (binnen) en SB-O1S (buiten)

 

 

In Diest (België) is project De Beel gerealiseerd. Deze residentie bestaat uit 50 appartementen.

Profiel: SB-O1S

 

Langs de Route d’Esch in Luxemburg staat residence Trianon, bestaande uit 6 verdiepingen met in totaal 66 appartementen en 3 winkels.

Profiel: SB-O1

 

 

Voor de nieuwbouw bij het Don Bosco Instituut in het Belgische Sint-Pieters-Woluwe zijn de UNIQ profielen veelvuldig toegepast, zowel langs de trappen als de galerijen.

Profiel: SB-O1S

 

 

Voor deze moderne trapopgang hebben wij zowel de profielen als de trapleuning met LED verlichting geleverd. Lichtarchitectuur in woningen wordt steeds populairder.

Profiel: SB-O1

 

Een mooi voorbeeld van hoe een strakke glazen balustrade ook prima past in een landelijke omgeving.

Profiel: SB-OXS

Dit particuliere pand in België is ook voorzien van een glasbalustrade met UNIQ profielen. De eigenaresse en huurders zijn erg blij met de meerwaarde die een dergelijke balustrade het pand geeft.

Profiel: SB-O1

 

UNIQ profielen zijn gebruikt langs de verdieping bij dit bijzonder mooie particuliere project in Leeuwarden.

Profiel: SB-O1

Ook in tropische oorden worden UNIQ profielen toegepast, zoals bij dit pand op het eiland Curaçao met uitzicht op de Caribische Zee.

Profiel: SB-O0,5S

 

Deze bijzondere woning aan de haven van het Friese Grou heeft een glazen balustrade met UNIQ profielen gekregen. De combinatie van hout en glas doet het erg goed.

Profiel: SB-O0,5S