Visualiseer uw UNIQ balustrade

Samenstellen en bekijken van uw UNIQ balustrade

 

De UNIQ profielen zijn er verschillende uitvoeringen, voor montage op of tegen de vloer. Om de geplande balustrade te kunnen visualiseren hebben wij een tool ontwikkeld die dat mogelijk maakt. In de onderstaande tool kunt u een keuze maken uit de beschikbare UNIQ profielen en het resultaat bekijken. Handig voor iedereen, of u nu architect, aannemer, installateur of gewoon nieuwsgierig bent.

 

Selectie

Doorloop de keuzes één voor één. Begin met de montagemogelijkheden en ga dan stap voor stap verder. De selectie zal automatisch laten zien welke profielen er geschikt zijn voor de gekozen opties.

 

Specifieke opties

Na de keuze voor een bepaald type UNIQ profiel kunt u de verdere details van de balustrade invullen, zoals de hoogte van de glaspanelen, de afwerking van de profielen en de eventuele afwerking met een leuning.

 

Resultaat

In een render krijgt u het resultaat te zien van uw gekozen opties. Deze render is rondom te bekijken. U kunt ook het “BESTEK” behorende bij het profiel bekijken en alle details die u heeft ingevuld overzichtelijk zien. Tevens is het mogelijk om de resultaten in verschillende bestandsformaten te downloaden voor uw eigen tekenprogramma.

 

Extra opties

Via deze link naar de Bouw Connect Bibliotheek vindt u nog veel meer opties en downloads voor uw tekenprogramma. Hier kunt u ook alles voor uw BIM project downloaden en veel aanvullende informatie vinden.

 

Vragen?

Mocht u ergens niet uit komen of hulp nodig hebben neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.