Met elkaar maken we bijzondere tijden door. Om eventuele verspreiding van het corona virus te voorkomen nemen wij enkele maatregelen bij afhalingen in ons magazijn en leveringen bij uw bedrijf.

Voor afhalingen in ons magazijn geldt het volgende:
– u kunt zich alleen nog melden via de hoofdingang van ons pand aan de Gildenweg 21. De balie is via de trap bereikbaar.
– onze medewerker zet de naam van degene die afhaalt op de leveringsbonnen en tekent ze. U hoeft niet zelf te tekenen. Een kopie van de bon zal onze medewerker eenzijdig overhandigen;
– bij het overdragen of laden van de goederen blijven onze medewerkers op de gepaste 1,5 meter afstand en wij verzoeken u dezelfde regel in acht te nemen.

In het magazijn gelden verder de regels zoals die door de overheid zijn opgedragen. Wij verwachten van een ieder dat deze regels worden nageleefd.

Voor leveringen bij uw bedrijf geldt het volgende:
– onze chauffeur zet de naam van degene die het materiaal in ontvangst neemt op de leveringsbonnen en neemt deze mee voor onze administratie. U hoeft dus zelf niet te tekenen. Een kopie van de leveringsbonnen wordt bij het materiaal gelegd;
– bij het afleveren van de goederen blijft de chauffeur op de gepaste 1,5 meter afstand en wij verzoeken u dezelfde regel in achte te nemen.

Met deze aanpassingen hopen we onze service op het niveau te houden zoals u dat van ons gewend bent.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Tenslotte wensen we u en allen rondom u sterkte, maar bovenal gezondheid in deze moeilijke periode.