Het slimste balustrade profiel voor glazen balustrades

Glas is niet meer weg te denken in de huidige architectuur. Een glazen balustrade geeft een gevoel van ruimte en laat u genieten van prachtige vergezichten. Speciaal voor deze glasbalustrades is het UNIQ balustrade profiel ontwikkeld. De profielen zijn sterk en licht, eenvoudig te monteren en hebben een prachtige rvs look.

Sterke en veilige balustrade profielen

Een glasbalustrade mag er dan transparant en eenvoudig uitzien, er komt heel wat techniek bij kijken. Glasplaten zijn zwaar, dus moet het balustrade profiel sterk en toch licht zijn. Daarom hebben de balustradeprofielen van UNIQ een hollow ontwerp. Anders dan de meeste huidige balustrade systemen, maakt UNIQ géén gebruik van keggen en rubbers. De slimme, gepatenteerde klemstrip van UNIQ klemt het glas over de gehele breedte vast, zodat de glasplaat met geen mogelijkheid kan losraken. Het systeem voldoet aan het Bouwbesluit en is gecertificeerd.

Balustrade profielen bieden vele voordelen, zoals een verbeterde veiligheid, duurzaamheid en esthetiek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die resistent zijn tegen roest, verkleuring en beschadiging, waardoor ze langer meegaan en mooier blijven.

Mooi afgewerkt en eenvoudige montage

Verschillende aluminium afwerklijsten kunnen eenvoudig op het basisprofiel worden geklikt. Er zijn lijsten voor de vloerzijde en voor de videzijde om plaatwerk mee af te werken.

Voordelen van de balustrade profielen van UNIQ

  • slimme inklemming
  • verstelbaar
  • snelle montage
  • veilig
  • licht en sterk
  • mooi afgewerkt

Onderhoud van de balustrade profielen

Om het maximale uit je balustrade profiel te halen, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Dit betekent dat je het regelmatig moet controleren op beschadigingen en indien nodig repareren of vervangen. Dit kan helpen om problemen te voorkomen en de levensduur van het balustrade profiel te verlengen.

Geïnteresseerd in een balustrade profiel? Neem contact op!

Klinkt een balustrade profiel van UNIQ als een interessante optie voor uw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van deze profielen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)78 6230600, door een e-mail te sturen naar info@uniq-balustrades.com of door het contactformulier op onze contactpagina in te vullen. 

UNIQ levert:

✓ Unieke slimme oplossingen
✓ ‘hollow’ ontwerp – licht van gewicht
✓ Snelle en eenvoudige montage
✓ Het juiste profiel voor elke balustrade

“Wij hebben al bij meerdere projecten UNIQ profielen gebruikt en zijn er erg tevreden over.”

Justin Henriksma - Hentech

“Bij UNIQ profielen worden geen rubbers gebruikt, dat geeft een super strak eindresultaat.”

Reinout Bekhof - Premium Glass

“Bij UNIQ profielen worden geen rubbers gebruikt, dat geeft een super strak eindresultaat.”

Reinout Bekhof - Premium Glass

“Wij hebben al bij meerdere projecten UNIQ profielen gebruikt en zijn er erg tevreden over.”

Justin Henriksma - Hentech