UNIQ in BIM families beschikbaar

UNIQ profielen in alle bestands formaten

 

1 INLEIDING

De UNIQ profielen zijn er verschillende uitvoeringen. Om dit te kunnen visualiseren hebben wij een tool laten maken die zal helpen om een beeld te creëren van de geplande balustrade.  Via de onderstaande tool kunt u een keuze maken voor uw UNIQ profielen een visueel resultaat krijgen van de geplande balustrade. Handig voor iedereen, of u nu architect, aannemer, installateur of gewoon nieuwsgierig bent.

 

2 SELECTIE

Doorloop de keuze stappen 1 voor 1. Begin met de montagemogelijkheden en ga dan stap voor stap verder. De selectie zal automatisch laten zien welke profielen er geschikt zijn voor de gekozen opties.

 

3 SPECIFIEKE PROFIEL OPTIES

Na de keuze voor een bepaald type UNIQ profiel kunt u de verdere details van de geplande balustrade invullen. Hoogte van de panelen, afwerking van de profielen, afwerking van eventueel gekozen leuning enz.

 

4 RESULTATEN

U krijgt een render te zien van uw gekozen opties en kunt deze rondom bekijken. U kunt ook het “BESTEK” behorende bij het profiel bekijken en alle details die u heeft ingevuld overzichtelijk zien. Tevens is het mogelijk om de resultaten in verschillende bestandsformaten te downloaden voor uw eigen tekenprogramma.

 

5 EXTRA OPTIES

U vind hier ook een link naar de Bouw Connect Bibliotheek , In deze bibliotheek zitten nog veel meer opties om uw profiel aan te passen en nog meer downloads voor uw tekenprogramma. Hier kunt u ook alles voor uw BIM project downloaden en veel aanvullende informatie vinden.

 

6 VRAGEN

Mocht u ergens niet uit komen of hulp nodig hebben neem dan gerust contact met ons op, helpen wij u graag verder.